Zoekende naar rijscholen Huissen?

Zoekende naar rijscholen Huissen?

Zoekende naar rijscholen Huissen?

Zoekende naar rijscholen Huissen? Voor mij is er maar 1 en dat is rijschool Simpelweg! Een aantal maanden geleden werd ik werkloos en moest ik snel op zoek naar een nieuwe baan. Via een kennis van mijn ouders kreeg ik een baan aangeboden als koerier. Echter had ik nog geen rijbewijs en dat was natuurlijk een probleem. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met rijschool Simpelweg. 

Top service!

Ik vond bovenstaande rijschool Simpelweg via Google. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en ik kreeg gelijk een jonge man aan de telefoon. Hij was hartstikke vriendelijk en dacht met mij mee. Zodoende kwam het al snel tot een proefles. Deze proefles beviel mij uitstekend want binnen deze les had ik veel technieken van het rijden onder de knie. Echter had ik een probleem ik kon het pakket niet in een keer betalen. Ook toen waren ze bij Simpelweg meedenkend en meelevend. Ik kreeg zelfs de mogelijkheid om het pakket in termijnen te betalen. Dat vond ik echt een top service!

rijscholen Huissen

Top kwaliteit

De rijlessen bij Simpelweg zijn dan ook van topkwaliteit. Dankzij hun ben ik nu werkzaam als koerier en dat komt allemaal door de goede service en de kwaliteit van de rijlessen bij dit bedrijf. Voor mij zijn er geen betere rijschool Huissen dan Simpelweg!

Categorie:rijles Tags