Op zoek naar een achteruitrijcamera? Ik heb er een gekocht bij All Car Products.

Op zoek naar een achteruitrijcamera? Ik heb er een gekocht bij All Car Products.

Op zoek naar een achteruitrijcamera? Ik heb er een gekocht bij All Car Products.

Ik had een tweedehands auto gekocht maar miste nogal een aantal opties. Een achteruitrijcamera bijvoorbeeld. Nu ben ik gelukkig zelf best wel handig aangelegd dus ik dacht waarom ga ik niet opzoek naar waar ik het zelf kan kopen en installeren. Zo gezegd zo gedaan en ik ben dus het internet opgegaan. Heb wat websites met elkaar vergeleken en ben uiteindelijk gegaan voor een webshop in de buurt. Ik kwam uit bij All Car Products.

achteruitrijcamera

Veel keuze

In de webshop van All Car Products is er genoeg keuze als het gaat om achteruitrijcamera’s. Ze hebben enorm veel merken en verschillende soorten waardoor jij altijd wel de juiste vind. Je kan bijvoorbeeld eentje bestellen met een display erbij. Ze zijn ook te bestellen zonder display maar met alleen een afstandsmeter erbij. Ik zelf ben gegaan voor een achteruitrijcamera die ik kon aansluiten op mijn multimedia auto display. Nu heb ik een live beeld als ik achteruit rij, super fijn.

Contact opnemen

Wil jij nou ook zo’n fijne achteruitrijcamera? Of opzoek naar iets totaal anders voor op je auto. Kijk dan even op de website van All Car Products. Via de website kun je ze ook mailen. Telefoonnummer kun je ook op de website terug vinden.

Categorie:Achteruitrijcamera Tags ,